YOGO blog image

Booking system til fitness – Få større succes med dit studio!

Author image

yogo

31. august 2022

  Har du et fitnesscenter, eller overvejer at starte et? Så er det vigtigt at have et godt online booking system. Med et nemt booking system som YOGO kan du holde styr på dine kunder og derved sikre dig, at de kommer tilbage igen og igen.

  Hvad er et booking system?

  YOGO er et online bookingsystem, du kan bruge for at gøre det nemmere for dine kunder at booke og betale for træning online. Vores booking system kan bruges af både små og store fitnesscentre.

  Ved brug af YOGOs booking system får du et bedre overblik over dine kunders bookinger. Med YOGO kan du også sende automatiske SMS’er til dine kunder f.eks. når de får plads på et hold de har været på venteliste til.

  Læs også: Her er de bedste booking systemer

  6 tips: Sådan bliver dit nye fitnesscenter en succesfuld forretning

  Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du får det bedste fitness og studio.

  1. Find det rette sted

  Location, location, location! Det er ikke tilfældigt, at netop dette ordsprog er så udbredt. At finde det rette sted til dit fitnesscenter er altafgørende for din succes. Du skal først og fremmest finde et sted, som er let tilgængeligt for dine kunder, og som har de rigtige faciliteter.

  2. Lav en forretningsplan

  Det er ikke nok bare at have en idé til et fitnesscenter – du skal også have en forretningsplan. En forretningsplan hjælper dig med at få styr på alle de ting, du skal vide for at gøre din idé til virkelighed.

  3. Sørg for en god markedsføring

  Ved folk ikke, at dit fitnesscenter eksisterer, kan du ikke få kunder. Sørg derfor for at lave en god markedsføringsplan, så du kan nå ud til dem, der har brug for dine ydelser.

  4. Træn dine medarbejdere

  Dine medarbejdere er dem, der skal sælge dine ydelser og få folk til at komme igen. Sørg derfor for at give dem den bedst mulige oplæring, så de er klar til at få jeres nye kunder til at føle sig set og værdsat.

  5. Investér i det rette udstyr

  Fitness er en vigtig del af mange menneskers liv. Og med det rigtige fitness-udstyr kan du tilbyde dine kunder træning, der der øger livskvaliteten.

  6. Få et godt booking system

  Livet er for kort til bøvl og administrativt besvær. Lad os hjælpe dig med at få et godt booking system til dit fitness studio, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – dine kunder.

  Læs også: Bookingsystem til hold: nem administration af holdtræning

  Opnå nye muligheder med YOGOs booking system

  Med YOGO kan du alt det, du har brug for:

  • Sende video live eller afholde events
  • Oprette og administrere holdtræning
  • Have videoer liggende på dit website
  • Bruge SMS’er ved aflysning af hold og plads på hold via venteliste
  • Håndtere lokaler, instruktører, udstyr m.m.
  • Oprette ventelister
  • Tage imod online betaling
  • Oprette kampagner
  • Have tæt kontakt med dine medlemmer
  • Læs mere om vores priser og abonnementer her

  Vil du gratis prøve vores booking system?

  Kontakt os på mail yo@yogo.dk eller ring til os på telefon 71 99 31 61. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig godt på vej med dit fitness studio.

  Vi glæder os til at høre fra dig!