YOGO blog image

Top 10 bedste online bookingsystemer i 2024

Author image

yogo

1. januar 2024

  Det kan være svært at finde det rigtige bookingsystem til din virksomhed. Der er mange forskellige systemer på markedet, og det kan være en udfordring at finde den helt rigtige løsning. Vi har her samlet en liste over de 10 bedste online bookingsystemer i Danmark, så du kan finde det system, der passer til netop dine behov.

  Leder du efter et online bookingsystem?

  Har du brug for et nyt eller bedre online bookingsystem? Måske er du spritny iværksætter, der drømmer om at finde et smart bookingsystem. Det kan også være, du har haft din virksomhed i mange år, og du er træt af dit gamle, forældede system. Uanset hvad din situation er, kan det være svært at finde det helt rigtige system til dine behov.

  Der er så mange forskellige systemer på markedet, og de har alle forskellige styrker og svagheder. Der er også forskel på behovene; hvis du har en frisørsalon, har du ikke nødvendigvis behov for de samme funktioner som en restaurant eller et yogastudie.

  Vi har undersøgt hvilke systemer, der er mest populære i Danmark, og hvilke der bedst opfylder forskellige behov. Derfor har vi sammensat en liste over de 10 bedste online bookingsystemer på markedet i 2024.

  Hvad skal du kigge efter i et bookingsystem?

  Der findes et hav af systemer, og de har mange forskellige funktioner. Derfor er det vigtigt, at du overvejer hvilke behov din virksomhed har, før du kaster dig ud i jagten på det perfekte system.

  Først og fremmest skal systemet være brugervenligt for både dig, der skal administrere systemet, og for dine brugere. Systemet skal være let at navigere i, og det skal have en intuitiv brugerflade.

  Derudover skal systemet have de funktioner, du har brug for. Mange systemer har fælles funktioner som online booking og betaling, men det er vigtigt også at overveje nogle specialiserede funktioner såsom at det kan integreres med din hjemmeside, du kan have en oversigt over medarbejdere, eller at systemet kan pushe notifikationer (kommer snart).

  Selvfølgelig er det også vigtigt at give dine brugere og kunder en fantastisk oplevelse. Det betyder, at de får en god rejse fra start til slut – fx at det er nemt at klikke rundt, og det skal have en lækker brugerflade eller design.

  De bedste online bookingsystemer

  Hvem har så det bedste bookingsystem? Og hvad skal du vælge? Det vil vi gerne hjælpe dig med at finde ud af.

  1) YOGO

  YOGO er et splinternyt bookingsystem til håndtering af medlemskaber, undervisere og kalendere. YOGO’s mission er at skabe et komplet univers for dig som selvstændig instruktør eller studieejer og dine brugere, hvor du nemt har mulighed for at interagere med medlemmerne gennem kampagner, livestreams og meget mere.

  Besøg YOGO.

  2) Pamp booking

  Pamp Booking er en helt ny spiller på markedet indenfor skønhed og velvære med missionen at revolutionere beautybooking i Danmark. Platformen er indbydende, lynhurtig og har alle de kernefunktioner, man behøver.

  Besøg Pamp Booking.

  3) DinnerBooking

  DinnerBooking er nordens største online bookingside til restauranter. Formålet er at gøre det meget nemmere for restauranterne at administrere deres bookinger. Samtidig fungerer det også som et madunivers for brugerne, som giver dem mulighed for nemt at finde restauranter i alverdens køkkener.

  Besøg DinnerBooking.

  4) Setmore

  Setmore er en af de mest populære online bookingsystemer, der er tilgængelige. Platformen er en del af den internationale virksomhed AnywhereWorks og byder på et moderne og brugervenligt design.

  Besøg Setmore.

  5) Klikbook

  Klikbook er et af de ældre bookingsystemer på markedet og har derfor en bred vifte af funktioner. Platformen er især god til saloner, da den indeholder en række særlige bookingfunktioner til skønhedsbranchen. Klikbook har også en app, så man kan bruge systemet på farten.

  Besøg Klikbook.

  6) Calendly

  Calendly er et effektivt bookingsystem, der hjælper dig med at booke møder, så du kan spare tid på mails og telefonopkald og fokusere på dit arbejde. Systemet er især godt til personlige tidsplaner og teamkalendere.

  Besøg Calendly.

  7) Planway

  Planway er et alsidigt bookingsystem med mange forskellige funktioner, der kan tilpasses lige netop din branche. Systemet er stabilt og generelt rimelig brugervenligt. De har også dansk kundeservice, så du kan kan ringe til supporten og få svar på dine spørgsmål.

  Besøg Planway.

  8) Booktid.nu

  Booktid.nu er et dansk bookingsystem, der er især godt egnet til wellness og beauty. Systemet byder på en lang række funktioner, der gør det nemt at administrere din salon, butik eller studie.

  Besøg Booktid.nu.

  9) Gecko Booking

  Gecko Booking er et af de første bookingsystemer på markedet og har derfor en lang række funktioner, der gør det muligt at tilpasse systemet lige netop til dine behov. De er især kendt for deres support, der altid står klar til at hjælpe deres brugere. 

  Besøg Gecko Booking.

  10) Terapeut Booking

  Terapeut Booking er et bookingsystem med 10 år på bagen, der er udviklet med fokus på brugervenlighed. Systemet er rettet mod at gøre hverdagen nemmere for klinikker og terapeuter, og indeholder de mest essentielle funktioner, så man slipper for ekstra administration.

  Besøg Terapeut Booking.

  Lad os hjælpe dig videre

  Har du et yogastudie, er du selvstændig instruktør eller administrerer du en karateklub? Uanset hvad, så har YOGO det bookingsystem, der passer til netop dine behov – og vi er altid klar til at hjælpe dig videre.

  Kontakt os på mail yo@yogo.dk eller ring til os på telefon +45 71 99 31 61. Vores søde kolleger står klar til at besvare dine spørgsmål.

  Vi ser frem til at høre fra dig! 🙂