YOGO blog image

Sådan får jeres fitnesscenter flere medlemmer

Author image

yogo

11. august 2023

  Driver du et fitnesscenter, og ønsker du at øge medlemstallet? I denne artikel giver vi 14 bud på hvilke tiltag I kan lave for at tiltrække flere medlemmer til jeres fitnesscenter. 

  14 tiltag der kan øge jeres antal af medlemmer 

  1. Tilbyd en gratis prøveperiode

  Mange mennesker er tilbageholdende med at forpligte sig til et fitnesscenter, uden at have prøvet det først. Tilbyd derfor en gratis prøveperiode, hvor potentielle medlemmer kan komme og prøve jeres faciliteter og træningsmuligheder. Det vil give dem mulighed for at opleve, om jeres center passer til deres behov, og øge chancen for at de melder sig ind.

  2. Skab en attraktiv medlemspakke

  Lav en attraktiv medlemspakke, der inkluderer forskellige træningsmuligheder, rabatter og andre fordele. Giv potentielle medlemmer en grund til at vælge jeres center frem for konkurrenterne ved at tilbyde ekstra værdi for deres penge.

  3. Differentier jer fra konkurrenterne

  Gør jeres fitnesscenter unikt ved at tilbyde noget, som konkurrenterne ikke har. Det kan være specifikke træningsprogrammer, specialiserede instruktører eller en unik atmosfære. Find ud af hvad der gør jeres center specielt, og promovér det aktivt for at tiltrække flere medlemmer.

  4. Skab et socialt fællesskab

  Folk elsker at føle sig en del af et fællesskab og forening, især når de dyrker motion. Skab derfor et fællesskab i jeres fitnesscenter ved at arrangere sociale begivenheder, aktiviteter, workshops og gruppetræninger. Det vil ikke kun tiltrække flere medlemmer, men også øge medlemsfastholdelsen og skabe et støttende fællesskab. 

  5. Samarbejd med lokale virksomheder

  Samarbejd med lokale virksomheder som sportsbutikker, fødevarebutikker eller fysioterapeuter for at tilbyde eksklusive rabatter eller partnerskabsaftaler. Dette vil ikke kun give jeres medlemmer ekstra fordele, men også øge synligheden og troværdigheden af jeres fitnesscenter i lokalområdet.

  6. Brug sociale medier til markedsføring

  Udnyt kraften i sociale medier til at markedsføre jeres fitnesscenter. Opret en professionel profil på forskellige platforme som Facebook, Instagram og LinkedIn, og del regelmæssigt opdateringer, billeder og videoer for at tiltrække og engagere potentielle medlemmer.

  7. Tilbyd personlig træning

  Mange mennesker søger individuel og personlig træning, når de melder sig ind i et fitnesscenter. Tilbyd derfor personlig træning som en ekstra service i jeres center. Det vil ikke kun tiltrække flere medlemmer, men også øge deres træningsoplevelse og resultater.

  8. Involver jeres medlemmer

  Skab en følelse af ejerskab og involvering hos jeres medlemmer ved at lytte til deres feedback og forslag. Arranger regelmæssige medlemsmøder eller opret en online platform, hvor medlemmerne kan dele deres erfaringer og ideer. Det vil ikke kun øge medlemsfastholdelsen, men også give jer værdifuld indsigt i, hvad der virker og hvad der kan forbedres.

  9. Se på prissætningen

  Prissætningen af jeres medlemskaber kan have stor indvirkning på, hvor mange medlemmer I tiltrækker. Vær opmærksom på konkurrenternes priser og sørg for at I tilbyder konkurrencedygtige priser. Overvej også forskellige medlemskabstyper og betalingsmuligheder for at imødekomme forskellige behov og budgetter.

  10. Gør det nemt at booke med et intuitivt bookingsystem

  Et godt bookingsystem kan gøre en stor forskel i at tiltrække og fastholde medlemmer. Vælg et system, der er brugervenligt, intuitivt og nemt at navigere for både jer som fitnesscenter og for medlemmerne. Dette vil gøre bookingprocessen mere bekvemt og professionel, hvilket kan tiltrække flere medlemmer og opnå succes med fastholdelse af medlemmerne. 

  Læs mere om vores intuitive bookingsystem hos Yogo her. 

  11. Tilbyd forskellige træningsformer

  Mangfoldighed er nøglen til at tiltrække og fastholde medlemmer. Sørg for at tilbyde et bredt udvalg af træningsformer som yoga, pilates, dans og fitness. Det vil tiltrække forskellige målgrupper og give medlemmerne mulighed for at prøve nye ting og udfordre sig selv.

  12. Sørg for et rent og indbydende miljø

  Et rent og indbydende fitnesscenter er afgørende for medlemmernes trivsel og tilfredshed. Sørg for regelmæssig rengøring og vedligeholdelse af jeres faciliteter. Skab en behagelig atmosfære med passende belysning, musik og indretning. Det vil gøre det mere behageligt for medlemmerne at træne og øge deres motivation og træningsoplevelse.

  13. Invester i uddannelse og kompetencer

  For at kunne tilbyde den bedste træning og oplevelse for jeres medlemmer er det vigtigt at investere i jeres instruktørers uddannelse og kompetencer. Sørg for at sende dem på kurser og workshops, hvor de kan lære nye teknikker og metoder. Det vil ikke kun forbedre kvaliteten af jeres træning, men også give instruktørerne mulighed for personlig og faglig udvikling.

  14. Vær tilgængelig og lyt til jeres medlemmer

  Kommunikation er nøglen til at opbygge og vedligeholde et godt forhold til jeres medlemmer. Vær tilgængelig og lyt til deres ønsker, bekymringer og feedback. Sørg for at have åbne kanaler til kommunikation, så medlemmerne nemt kan komme i kontakt med jer. Tag deres feedback alvorligt og brug den til at forbedre jeres tilbud og service. Dette vil ikke kun øge medlemmernes tilfredshed, men også skabe et positivt omdømme for jeres center.

  Få adgang til en verden af muligheder med YOGO’s bookingsystem

  Med YOGO kan du alt det, du har brug for, for at gøre det nemmest muligt for dine nye medlemmer:

  • Sende video live eller afholde events
  • Oprette og administrere holdtræning
  • Have videoer liggende på dit website
  • Bruge SMS’er ved aflysning af hold og plads på hold via venteliste
  • Håndtere lokaler, instruktører, udstyr m.m.
  • Oprette ventelister
  • Tage imod online betaling
  • Oprette kampagner
  • Have tæt kontakt med dine medlemmer
  • Lave omfattende kunderapporter og analyser 

  Læs mere om vores priser og abonnementer her