YOGO blog image

Leverandør af bookingsystem: 5 gode råd til at vælge den rigtige

Author image

yogo

11. oktober 2022

  Har du et studie eller et hold, hvor du mangler et enkelt og intuitivt bookingsystem til dine kunder? Det er afgørende, at bookingsystemet er simpelt og skræddersyet til dine kunders behov. Se herunder 5 gode råd til at vælge den rigtige leverandør af bookingsystemer.

  Opret en gratis konto hos YOGO i dag

  1) Selskabets ry og omdømme

  Det kan være en god hjælp for dig at studere leverandørens omdømme og tjekke tidligere kundeanmeldelser igennem inden du skal vælge din fremtidige leverandør. En virksomheds omdømme skaber nemlig fundamentet for dens succes.

  En leverandør af online bookingsystemer, der har et godt omdømme, vil have stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at forbedre og vedligeholde deres omdømme. De vil være i stand til at hjælpe virksomhederne med at forstå:

  • Hvad der skaber et godt omdømme
  • Hvordan et omdømme kan vedligeholdes og forbedres
  • Hvilke faktorer der kan skade et omdømme, og hvordan disse minimeres

  2) Hvilken type bookingsystem tilbyder de?

  Et godt bookingsystem er afgørende for, at din virksomhed kan køre gnidningsløst. Der er mange forskellige typer bookingsystemer på markedet, og det kan være svært at vælge den rigtige. Der kan være forskellige platforme, hvor dine bookinger og selve systemet kan fungere på forskellige måder.

  Når du vælger din leverandør skal du derfor gøre dig nogle tanker over hvilke events eller oplevelser du vil give dine gæster, og dernæst sætte fokus på hvordan et bookingsystem kan hjælpe på denne problemløsning.

  3) Kan deres system tilpasses efter dine specifikke behov?

  Skal systemet være brugervenligt og enkelt at anvende? Skal systemet målrettes mod mange hold, eller er der brug for et nemt bookingsystem til et specifikt hold eller en lille gruppe? Det er væsentligt, at det bookingsystem du benytter, er tiltænkt til lige præcis dine behov, da du på den måde kan lave en god løsning for dine kunder.

  Du skal derfor have fokus på systemets tilpasningsevne, når du vælger leverandør, da det kan resultere i en lavere kundetilfredshed, hvis kunderne oplever, at systemet ikke passer til deres specifikke behov.

  4) Hvilken pris er der for systemet?

  Hvilken pris er du villig til at betale for et godt bookingsystem? Det er selvfølgelig afgørende for, hvilken type bookingsystem du ender med at vælge. De fleste virksomheder har ikke råd til at betale mange penge for et bookingsystem, så det er vigtigt at finde en god balance mellem pris og kvalitet.

  Når du skal vælge en leverandør af dit bookingsystem er prisen en væsentlig faktor. Det er ikke altid det dyreste system, der er det bedste, og derfor kan det være en god idé at:

  • Sammenligne forskellige priser på markedet
  • Vælge den løsning, der passer bedst til dit budget i sammenspil med dine behov
  • Finde ud af hvilken service, du reelt får for prisen

  5) Hvilken support yder de?

  Det er afgørende at finde et selskab, der matcher dine behov, og som du kan føle dig tryg ved. Brug tid på at undersøge de forskellige selskaber og deres produkter, så du er sikker på at få det bedste ud af dit bookingsystem. En ordentlig leverandør af et bookingsystem vil altid have god og hurtig support med fokus på brugervenlighed, og et særligt fokus på den enkelte kunde.

  Vælger du det rigtige bookingsystem, vil det helt sikkert give en positiv effekt på din virksomhed. Kun de bedste bookingsystemer kan give brugerne en god brugeroplevelse, og det er afgørende for, at de kommer igen.

  Vælg YOGO som din næste leverandør af bookingsystemer

  Der findes et utal af bookingsystemer på markedet, og det kan være svært at vælge det rigtige. Men hvad er egentlig det rigtige for dig og din virksomhed?

  Hos YOGO tilbyder vi dig en skræddersyet løsning, hvor du kan være med til at sammensætte det bookingsystem, du har brug for. Uanset omfanget hjælper vi med dig med dine problemer. Vi har erfaring i at tilbyde løsninger til et væld af forskellige kunder og brancher, og vi kan dermed trygt garantere, at vi også kan hjælpe dig.

  Om det er med faste medlemskaber, strukturering af ventelister eller måske hjælp til at håndtere bookinger i forhold til video og livestreams er YOGO med afsæt i yderst tilfredse kundeanmeldelser stedet, hvor du kan gøre din drøm til virkelighed og øge tilfredsheden for dine kunder med et nemt og intuitivt system.

  Læs mere om vores priser her

  Har du spørgsmål til os?

  Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her.

  Du kan også ringe på tlf. +45 71 99 31 61 eller skrive en email på yo@yogo.dk.

  Vi ser frem til at høre fra dig.