YOGO blog image

Kalenderbookingsystem: Top-5 grunde til, at du skal vælge YOGO

Author image

yogo

14. juli 2022

  De bedste online kalenderbookingsystemer gør det nemt at håndtere holdbookinger, kunder, betalinger og marketing. Du slipper for manuelt bøvl og besvær og kan koncentrere dig om at skabe en fantastisk virksomhed.

  Er du løbet sur i at administrere bookinger manuelt? Eller savner du et mere brugervenligt kalendersystem med smarte features som automatiske SMS-notifikationer og smart håndtering af kundebetalinger? Så er tiden inde til at forkæle dig selv og dine kunder med en smartkalender, der håndterer alle bookinger helt automatisk.

  Hvad er et kalenderbookingsystem?

  Et kalenderbookingsystem er et webbaseret program, der automatisk håndterer kalenderbookinger, ombookinger og/eller afbestillinger. Nogle er gratis, nogle er store med masser af avancerede funktioner, mens andre er mindre og mere simple.

  Et godt kalendersystem gør det nemt for mange typer virksomheder:

  • Frisører: Kunderne kan nemt booke en ledig tid til klipning.
  • Fitnesscentre: Her kan kunderne booke tid hos den personlige træner eller melde sig til holdtræning såsom spinning eller boksning.
  • Restauranter: Kunderne kan booke bord til et bestemt tidspunkt.
  • Yoga-studier: Kalender til administration og booking af undervisning eller en ledig plads på et hold.

  Læs også: Top-10 over bedste online bookingsystemer

  4 fordele ved et kalenderbookingsystem

  1. Automatik, der bare virker: En af de største fordele ved at bruge et kalenderbookingsystem er, at det automatiserer mange af de opgaver, du ellers ville skulle håndtere manuelt. For eksempel vil det automatisk sende bekræftelses- og påmindelses-e-mails til dine kunder, så du ikke skal gøre dette manuelt. Dette sparer dig både tid og besvær.
  2. Salgs- og marketingværktøjer: Mange bookingsystemer er udstyret med en række salgs- og marketingværktøjer, som kan hjælpe dig med at øge din indtjening. For eksempel kan nogle systemer automatisk oprette rabatter eller kampagner, så du kan tiltrække flere kunder.
  3. Overblik og potentiale: Få et lækkert overblik, der giver dig indsigt i, hvordan dine kunder bruger dine services. Driver du eksempelvis et fitnesscenter, kan du se, hvordan dine mest loyale kunder bruger dine tilbud.
  4. Frigør tid til dét, du brænder for: Lige meget om du driver et yoga-center eller en karateklub, ligger nøglen til din succes gemt i dit produkt, kundeoplevelsen og i fællesskabet. Ved at lade kalenderbookingsystemet klare ærterne frigør du tid til vigtigere opgaver.

  Hvordan virker et kalenderbookingsystem?

  Når du har oprettet en konto, vil du få adgang til en kalender. Du kan så tilføje de tider, du ønsker at have ledige, og kunderne kan booke disse tider online. Med et dansk program som YOGO kan din virksomhed være klar til at tage imod kundebookinger i en fart. Du får også adgang til en masse smarte funktioner, så du let kan skabe kundeoplevelser, du bliver huset for.

  Top-5 grunde til, at du skal vælge YOGO

  Din virksomhed skal vælge YOGO, fordi:

  1. Du får et brugervenligt kalenderbookingsystem: YOGO er født ud fra tanken om, at det skal være let for dig at håndtere bookinger, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – din forretning. Derfor har vi udviklet et intuitivt kalenderbookingsystem, som er ultranemt at bruge for både dig og dine kunder.
  2. YOGO er let at bruge og tilpasse dine behov: YOGO er skræddersyet til netop dine behov, så du kan bruge platformen præcis på den måde, som passer bedst til dig og din virksomhed. Derudover er YOGO let at tilpasse, så du kan altid have den helt rigtige opsætning.
  3. Du får adgang til en lang række smarte funktioner: YOGO er fyldt med smarte funktioner som eksempelvis håndtering af betalinger, herunder faktura, udsendelse af e-mail- og SMS-notifikationer, bruger-login og meget mere.
  4. Du får dansk support fra et dedikeret team: Vi er danske. Og det betyder, at du altid kan få nærværende hjælp fra os. Vi kender de danske regler og vores smilende support-team står klar til at hjælpe dig.
  5. YOGO vokser med din forretning: YOGO er designet til at håndtere både små og store virksomheder. Så uanset om du har brug for et simpelt bookingsystem til din nye virksomhed, eller du ønsker at vækste din etablerede virksomhed til næste niveau, så har YOGO det, du har brug for.

  Skal vi ikke bare hjælpe dig i gang med det samme?

  Kontakt os på mail yo@yogo.dk eller ring til os på telefon +45 71 99 31 61. Vores søde kolleger er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe din virksomhed med at forenkle kalenderbookinger.

  Vi glæder os til at hjælpe dig! 🙂