YOGO blog image

Hvordan åbner man et pilatesstudie? Få svaret her

Author image

yogo

9. februar 2024

  Der er mange ting at overveje, hvis du drømmer om at åbne et pilatesstudie. Det gælder både juridiske krav, placering, faciliteter, konkurrencedygtighed og et effektivt bookingsystem.

  Et intuitivt bookingsystem er afgørende når man åbner et pilatesstudie, da det gør det nemt at planlægge og administrere klasser, håndtere medlemsadministration og tilbyde bekvem online betaling, hvilket skaber en problemfri oplevelse for både studieejer og kunder.

  Hvad er de juridiske krav for at åbne et pilatesstudie?

  Når du åbner et pilatesstudie, er der visse juridiske krav, du skal være opmærksom på. Disse krav er designet til at sikre, at både du og dine kunder er beskyttede, og at dit studie drives sikkert og lovligt. Her er nogle vigtige overvejelser:

  • Tilladelser og licenser: Undersøg om du skal have tilladelse til at drive virksomhed og eventuelle specifikke tilladelser til pilates-relaterede aktiviteter.
  • Forsikring: Sørg for at have passende forsikring for at beskytte dig selv, dit studie og dine kunder.
  • Arbejdsmiljø og sikkerhed: Gør dit studie sikkert og fri for farer, og sørg for at have førstehjælpsudstyr til rådighed. Uddan dine instruktører i førstehjælp.
  • Databeskyttelse: Overhold persondataforordningen (GDPR) ved at beskytte og opbevare kunders personlige oplysninger forsvarligt.

  Hold dig opdateret med ændringer i lovgivningen og sørg for at overholde de juridiske krav.

  Hvordan finder man det rette sted til et pilatesstudie?

  At finde det rette sted til et pilatesstudie er afgørende for din succes. Her er 6 vigtige ting, du skal overveje:

  • Beliggenhed: Vælg en bekvem og nemt tilgængelig beliggenhed for dine kunder. Tænk på nærhed til boligområder eller offentlig transport.
  • Faciliteter: Sørg for tilstrækkelig plads og faciliteter til træningsområder, omklædningsrum, reception og opbevaring af udstyr.
  • Miljø: Vælg et sted med en passende atmosfære og stemning, der passer til dit pilatesstudios image.
  • Pris: Vær opmærksom på lejeprisen og eventuelle ekstra udgifter som fællesomkostninger. Find en balance mellem omkostninger og potentiel indtjening.
  • Konkurrence: Analyser konkurrencen i området og find en unik positionering for dit pilatesstudio.
  • Bygningens tilstand: Sørg for, at bygningen og faciliteterne opfylder sikkerheds- og brandmæssige krav.

  Ved at tage hensyn til disse faktorer kan du finde det rette sted til dit pilatesstudie, der kan bidrage til succes og tilfredsstillelse for både dig og dine kunder.

  Hvordan skaber man et attraktivt og funktionelt træningsrum til pilates?

  Når man ønsker at skabe et attraktivt og funktionelt træningsrum til pilates, er der flere faktorer, man bør overveje. Et træningsrum, der er optimalt til pilates, skal have en blanding af æstetik, funktionalitet og sikkerhed. Her er 6 vigtige punkter at overveje:

  1. Plads og layout: Sørg for, at træningsrummet har tilstrækkelig plads til at udføre forskellige øvelser. Et rummeligt layout giver mulighed for fri bevægelse og gør det lettere at udføre pilates-øvelser korrekt.
  2. Gulvbelægning: Vælg en gulvbelægning, der er skridsikker, stødabsorberende og komfortabel. Dette vil hjælpe deltagerne med at opretholde balancen og mindske risikoen for skader under øvelserne.
  3. Belysning og ventilation: Gode lysforhold er vigtige for at skabe en behagelig og energisk atmosfære i træningsrummet. Vælg et rum, der har naturligt lys eller installer godt kunstigt lys. Derudover er god ventilation afgørende for at sikre frisk luft og en behagelig temperatur, når man træner.
  4. Udstyr: Invester i kvalitetsudstyr, der er egnet til pilates-øvelser. Dette kan omfatte træningsmåtter, reformere, bolde, bånd og forskellige props. Sørg for, at udstyret er i god stand og opfylder sikkerhedsstandarderne.
  5. Atmosfære: Skab en indbydende atmosfære med passende farveskema og dekoration. Vælg farver, der fremmer fred og afslapning, samtidig med at de skaber en behagelig og motiverende stemning for deltagerne.
  6. Musik: Spil beroligende og inspirerende musik under træningen for at skabe den rette stemning og motivere deltagerne.

  Hvordan sikrer man sig, at ens pilatesstudie er konkurrencedygtigt på markedet?

  Et konkurrencedygtigt pilatesstudie kræver et effektivt og brugervenligt bookingsystem

  Et komplet system hjælper med tidsplanlægning, medlemsstyring og online betalinger. Det bør være tilgængeligt online og på mobilen for at tilbyde en fleksibel booking oplevelse. Ved at indsamle og analysere data kan du tilpasse tilbud og målrette markedsføring. God kundeservice er også vigtig.

  Få adgang til en verden af muligheder med YOGOs bookingsystem

  Med YOGO kan du alt det, du har brug for:

  • Sende video live eller afholde events
  • Oprette og administrere holdtræning
  • Have videoer liggende på dit website
  • Bruge SMS’er ved aflysning af hold og plads på hold via venteliste
  • Håndtere lokaler, instruktører, udstyr m.m.
  • Oprette ventelister
  • Tage imod online betaling
  • Oprette kampagner
  • Lave medlemskabsfordele
  • Have tæt kontakt med dine medlemmer
  • Lave omfattende kunderapporter og analyser 

  Læs mere om vores priser og abonnementer her

  Skal vi hjælpe dig med opsætning af dit bookingsystem?

  Kontakt os på mail yo@yogo.dk eller ring til os på telefon +45 71 99 31 61. Vores søde kolleger er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe din virksomhed med at forenkle kalenderbookinger og SMS.

  Vi glæder os til at hjælpe dig! 🙂