YOGO blog image

Gratis bookingsystem – Fordele og ulemper

Author image

yogo

25. juli 2023

  Leder du efter et komplet og intuitivt bookingsystem til din virksomhed med et begrænset budget? I denne artikel vil vi udforske fordele og ulemper ved gratis bookingsystemer. Læs med og find ud af, om et gratis bookingsystem er det rigtige valg for dig!

  Fordele og ulemper ved et gratis bookingsystem 

  Når det kommer til at drive et yogastudie, et fitnesscenter, et pilatesstudie, et dansestudie eller en selvstændig forretning, er det afgørende at have et intuitivt online booking system. Et godt bookingsystem kan hjælpe med at organisere dine klasser, administrere bookinger og betalinger, og give dine kunder en smidig og problemfri oplevelse. Det skal være så nemt for dem som muligt.

  Men hvad med prisen? Et bookingsystem kan være en betydelig investering, og måske er du ikke klar til at binde dig til en månedlig eller årlig betaling. I så fald kan et gratis bookingsystem virke som den perfekte løsning. Men det er vigtigt at huske på, at intet kommer helt gratis, og der er både fordele og ulemper ved at vælge et gratis bookingsystem. 

  Fordele ved et gratis bookingsystem:

  1. Omkostningsbesparelse: Den mest åbenlyse fordel ved et gratis bookingsystem er, at det ikke koster dig noget. Dette kan være ideelt, hvis du er på et stramt budget eller bare ikke ønsker at investere penge i et betalt system fra start.

  2. Grundlæggende funktioner: Selvom et gratis bookingsystem måske ikke har alle de avancerede funktioner, som et betalt system har, vil det stadig have de grundlæggende funktioner, du har brug for til at organisere og administrere dine klasser og tilmeldinger. Du kan stadig oprette og planlægge klasser, sende påmindelser til dine kunder, og holde styr på betalinger.

  Ulemper ved et gratis bookingsystem:

  1. Begrænsede funktioner: Mens de grundlæggende funktioner kan være til stede, vil et gratis bookingsystem ofte have begrænsninger i forhold til avancerede funktioner. Du vil måske ikke have mulighed for at tilpasse systemet efter dine specifikke behov eller integrere det med andre værktøjer og platforme, du bruger.

  2. Reklamer og branding: Et gratis bookingsystem vil ofte have reklamer og branding fra udbyderen. Dette kan være forstyrrende for dine kunder og give et mindre professionelt indtryk. Det kan også begrænse din mulighed for at opbygge dit eget brand og skabe en sammenhængende oplevelse for dine kunder.

  3. Support og opdateringer: Mens nogle gratis bookingsystemer kan tilbyde grundlæggende support, vil du typisk ikke få det samme niveau af kundeservice og teknisk support som med et betalt system. Derudover kan opdateringer og nye funktioner være langsommere at implementere eller måske slet ikke være tilgængelige.

  Alt i alt vil et professionelt og betalt bookingsystem altså være fordelagtigt i det lange løb, både i henhold til tidsbesparelse, arbejdsbyrde og økonomi. Hvis du har brug for en permanent løsning med avancerede funktioner, tilpasning og omfattende support, vil et betalt system være den rette løsning. 

  Men hvis du bare har brug for en mere midlertidig løsning, der kun har de grundlæggende funktioner, og du er villig til at acceptere nogle begrænsninger og reklamer, kan et gratis bookingsystem være en fin mulighed for at komme i gang.

  3 eksempler på gratis bookingsystemer

  Hvis du står og har brug for et bookingsystem, men ikke har budget til at betale for et professionelt, lister vi her 3 gratis bookingsystemer egnede til yogastudier, fitnesscentre, pilatesstudier, dansestudier og selvstændige instruktører:

  1. Planway

  Planway er et gratis bookingsystem, der tilbyder en bred vifte af funktioner til at administrere dine klasser og tilmeldinger. Du kan oprette og planlægge klasser, sende påmindelser til dine kunder, og holde styr på betalinger. 

  Læs mere om Planway her. 

  2. Reservio

  Reservio er et gratis bookingsystem, der giver dig mulighed for at oprette og administrere dine klasser og tilmeldinger. Du kan også tilføje en online bookingside til din hjemmeside eller sociale medieplatforme for nem adgang for dine kunder.

  Læs mere om Reservio her. 

  3. Schedulista

  Schedulista tilbyder et gratis bookingsystem, der er ideelt til mindre fitnesscentre og instruktører. Du kan oprette og planlægge klasser, sende påmindelser og holde styr på betalinger. Systemet integrerer også populære kalenderapps som Google Kalender og Apple Kalender.

  Læs mere om Schedulista her.

  Prøv YOGO gratis 

  Hvis du har brug for at komme i gang med et professionelt bookingsystem, men endnu ikke har indtjening til at betale, tilbyder YOGO at du kan betale som din virksomhed vokser økonomisk. 

  Du kan også oprette en gratis konto og læse mere om vores effektive bookingsystem. 

  Læs mere om vores priser her. 

  Så hvis du vil prøve vores bookingsystem gratis, kan du kontakte os på mail yo@yogo.dk eller ringe til os på telefon 71 99 31 61. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og give dig den bedste service muligt. 

  Vi glæder os til at høre fra dig!