YOGO blog image

Elektronisk bookingsystem: Top 5 fordele ved YOGO

Author image

yogo

12. september 2022

  Skal du til at starte dit eget pilates studio, er du selvstændig instruktør, eller mangler du et mere overskueligt online bookingsystem til dine medlemmer? Hos YOGO er vi klar til at hjælpe dig på rette vej og give dig og din virksomhed en nemmere hverdag.

  Hvad er et elektronisk bookingsystem?

  Et elektronisk bookingsystem er en online-kalender, som gør det muligt for dig at tage imod medlemmers og kunders bookinger og betalinger online.

  Sådan slipper du for bøvlet med bookinger

  Med vores system slipper du for alt det administrative bøvl. Systemet frigør tid og automatiserer en række processer, så du kan fokusere på det, du virkelig brænder for – nemlig at undervise og give dine kunder den bedste oplevelse.

  Top 5 fordele ved YOGOs elektroniske bookingsystem

  Vi har listet fem grunde til, hvorfor du skal benytte dig af YOGOs elektroniske bookingsystem:

  1. YOGO er let for alle at bruge

  YOGO er et brugervenligt online bookingsystem, hvor vi ikke går på kompromis med funktionaliteten. Vores mission er at skabe et enkelt og intuitivt univers for dig som selvstændig instruktør eller studieejer, samt for dine medlemmer.

  Med YOGOs elektroniske bookingsystem bliver det lettere for din virksomhed at håndtere kundekontakt, medlemmer, undervisere, kurser, holdtræninger, ventelister, klippekort, kampagner, sms’er, mails, video, livestream og meget mere.

  På den måde kan du i stedet fokusere på det, der virkelig betyder noget for dig. Så klarer vi til gengæld alt det administrative for dig imens.

  2. Styrk din visuelle identitet

  Hos YOGO ønsker vi, at du skal føle dig hjemme og godt tilpas på din hjemmeside. Med elektronisk booking kan du skabe en god kundeoplevelse med brug af din virksomheds design, herunder logo, farver og billeder.

  Alt dette kan være med til at gøre din eksisterende hjemmeside til en platform, som medlemmerne har nemt ved at navigere rundt på. Medlemmerne kan dermed hurtigere danne sig overblik over kurser, hold, medlemskaber, aktiviteter m.m.

  3. Opbyg stærkere kunderelationer

  Mange medlemmer værdsætter gode beskrivelser og videoer af holdtræninger og instruktører. Med YOGO Admin kan du lave sjove, personlige og innovative holdbeskrivelser, som fænger dine kunder og gør dem mere interesseret i dig og dine tilbud. Derudover kan du give dine instruktører et login, så de selv kan tilmelde elever, opdatere kalender og holdtimer, lave video livestreams og meget mere.

  Og med e-mail og SMS kan medlemmerne bl.a. få status og opdatering om tilmeldinger af hold, ændringer af holdtider, ventelister, aflysninger eller besked inden holdstart, f.eks. dagen før eller en time inden. Graden af medlemskontakt tilpasser I efter jeres behov.

  I YOGO arbejder vi ydermere på at kunne tilbyde loyalty rewards, som giver dig en unik mulighed for at belønne særligt aktive medlemmer og dermed styrke deres engagement. 

  4. Tiltræk nye kunder med video

  Med YOGOs video- og live-streaming-integration kan du tilbyde dine kunder nye unikke produkter. Hvad med fx at sende livestreams direkte fra dine holdtræninger?

  Derudover får du mulighed for at sælge dine videoer kombineret med medlemskaber og adgangskort, hvilket kan øge din omsætning.

  5. Voks med YOGO

  YOGOs elektroniske bookingsystem kan håndtere både små og store virksomheder. Om det gælder et enkelt bookingsystem til din nyetablerede virksomhed, eller om du ønsker at skabe vækst i din nuværende, så har vi en løsning, der passer til dig. 

  Kom i gang med YOGO bookingsystem med det samme

  Kontakt os på mail yo@yogo.dk eller ring til os på telefon +45 71 99 31 61. Vores søde kolleger er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe din virksomhed med at gøre kalenderbooking nemmere i hverdagen.

  Vi glæder os til at hjælpe dig!