YOGO blog image

5 gode alternativer til BRP Systems 2023 

Author image

yogo

12. juli 2023

  Leder du efter gode alternativer til BRP Systems? Vi giver 5 bud på velfungerende bookingsystemer til yogastudiet eller fitnesscenteret her. 

  Hvorfor vælge et alternativt bookingsystem til BRP Systems?

  BRP Systems er et velkendt bookingsystem, men der er også andre alternativer til digital services og enterprise software, der kan være værd at overveje. Måske har du brug for flere funktioner eller mere fleksibilitet i dit nuværende system. Måske ønsker du en mere brugervenlig og intuitiv brugeroplevelse. Uanset årsagen er det vigtigt at finde det rette alternativ, der kan opfylde dine specifikke behov og ønsker.

  5 faktorer du bør overveje, når du skal vælge et alternativt bookingsystem til BRP Systems 

  1. Brugervenlighed 

  Et af de vigtigste punkter at overveje, når du vælger et bookingsystem, er brugervenlighed. Du vil gerne have et system der er nemt at bruge for både dig og dine kunder. Et intuitivt interface og en simpel bookingsproces er afgørende for at skabe en positiv oplevelse for alle.

  2. Betalingsløsninger 

  Du kan finde et system, der ikke kun håndterer booking, men også har indbyggede betalingsløsninger, medlemsadministration funktioner, rapporteringsmuligheder og meget mere. Alt dette kan hjælpe med at effektivisere din virksomhed og spare dig tid og besvær.

  3. Fleksibilitet 

  En anden fordel ved at vælge et alternativt bookingsystem er, at det kan være mere fleksibelt og skræddersyet til dine specifikke behov. Nogle systemer er standardiseret og giver dig ikke mulighed for at tilpasse det til din virksomheds unikke krav. Med et alternativt bookingsystem kan du få den fleksibilitet, du har brug for, og tilpasse systemet til netop dine behov og præferencer.

  4. Færre omkostninger 

  Derudover kan et alternativt bookingsystem være mere omkostningseffektivt. BRP Systems kan være dyrt i forhold til de funktioner, det tilbyder. Ved at vælge et alternativt system kan du finde en prisplan der passer til dit budget, samtidig med at du får alle de nødvendige funktioner og den ønskede brugervenlighed.

  5. Support og kundeservice

  Endelig er support og kundeservice også vigtige faktorer at overveje. Det er vigtigt at have et bookingsystem, hvor du kan få hjælp og support, når du har brug for det. Vælg derfor et system, der tilbyder god kundeservice gennem flere kanaler såsom telefon, e-mail og chat, så du altid kan få den hjælp, du har brug for.

  Top 5 alternative bookingsystemer til BRP Systems

  Der er flere alternativer til BRP Systems, som kan bruges til at administrere og organisere booking af yoga- og fitnessklasser, pilates-sessioner, dansestudier og selvstændige instruktører m.m.. Her er nogle af de mest populære alternativer:

  1. YOGO

  YOGO er et hurtigt og intuitivt bookingsystem, der er let at bruge. Systemet er designet til at håndtere medlemskaber, klippekort, undervisere, kurser, ventelister, sms-beskeder, kampagner, video, livestreaming og meget mere. Med YOGO kan du også integrere livestreaming, tilpasse app’en, integrere fuldt ud med din hjemmeside og tilpasse designet, så det passer til dit nuværende designunivers. Med YOGO får du alle de funktioner, du har brug for, samlet i én enkel og brugervenlig platform. Uanset om du ejer et yogastudie, et fitnesscenter, et pilatesstudie, et dansestudie eller er en selvstændig instruktør, vil YOGO være det perfekte bookingsystem for dig.

  Læs mere om YOGO her.

  2. SimplyBook.me 

  SimplyBook.me er en omfattende bookingsystemplatform, der er designet til at imødekomme behovene hos forskellige servicevirksomheder, herunder yoga- og fitnesscentre, pilatesstudier, dansestudier og selvstændige instruktører. Denne platform tilbyder funktioner som online booking, betalingsintegration, kalenderstyring og påmindelser. SimplyBook.me giver dig mulighed for at tilpasse bookingsystemet efter dine behov og kan integreres med din eksisterende hjemmeside eller Facebook-side.

  Læs mere om SimplyBook.me her 

  3. Pike13

  Pike13 er en alt-i-en platform, der tilbyder bookingsystem, medlemsstyring, betalingsintegration og rapportering. Det er ideelt for yogastudier, pilatesstudier og dansestudier, da det giver mulighed for at oprette og administrere kurser, hold og undervisere. Pike13 har også mulighed for at oprette en brugerdefineret app til din virksomhed.

  Læs mere om Pike13 her

  4. Acuity Scheduling

  Acuity Scheduling er en brugervenlig bookingsystem platform, der er designet til at hjælpe servicevirksomheder med at håndtere deres aftaler og bookings. Denne platform tilbyder funktioner som online booking, kalenderstyring, betalingsintegration og påmindelser. Acuity Scheduling kan tilpasses til at imødekomme behovene hos yogastudier, fitnesscentre, pilatesstudier, dansestudier og selvstændige instruktører.

  Læs mere om Acuity Scheduling her 

  5. Fitli

  Fitli er et omfattende bookingsystem, der er specielt designet til fitness- og wellness virksomheder. Det tilbyder funktioner som online booking, medlemsstyring, betalingsintegration og rapportering. 

  Læs mere om Fitli her 

  Få adgang til en verden af muligheder med YOGOs bookingsystem

  Med YOGO kan du alt det, du har brug for:

  • Sende video live eller afholde events
  • Oprette og administrere holdtræning
  • Bruge SMS’er ved aflysning af hold og plads på hold via venteliste
  • Håndtere lokaler, instruktører, udstyr m.m.
  • Have videoer liggende på dit website
  • Oprette ventelister
  • Oprette kampagner
  • Tage imod online betaling
  • Have tæt kontakt med dine medlemmer

  Læs mere om vores priser og abonnementer her.

  Vil du prøve vores bookingsystem gratis?

  kontakt os på mail yo@yogo.dk eller ring til os på telefon 71 99 31 61. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og give dig den bedste service muligt. 

  Vi glæder os til at høre fra dig!