YOGO blog image

Find det perfekte bookingsystem til lokaler

Author image

yogo

8. september 2022

  Er du træt af at skulle holde styr på alle dine lokalebookinger? Så er tiden inde til at finde et effektivt bookingsystem til lokaler.

  Der findes mange forskellige bookingsystemer på markedet, så det kan være svært at vælge det rigtige. Men vi hjælper dig gerne på vej og viser dig, hvordan YOGO er den løsning, der passer bedst til dig.

  Hvad er et bookingsystem til lokaler?

  Et bookingsystem er et program, der gør det nemmere og hurtigere at booke lokaler. Du kan bruge det til at holde styr på, hvilke lokaler der er ledige, og hvornår de er ledige. Du kan også bruge det til at sende beskeder til de personer, der har booket lokaler.

  Hvilke virksomheder kan have glæde af et bookingsystem?

  Alle virksomheder, der har brug for at håndtere booking af lokaler til møder, holdtræning, kurser og andre arrangementer, kan have glæde af et bookingsystem. Du kan også bruge et bookingsystem, hvis du udlejer lokaler til andre virksomheder eller privatpersoner.

  Hos YOGO har vi særligt fokus på at hjælpe holdledere og trænere i eksempelvis:

  1. Fitnesscentre: Er I en del af et fitnesscenter, der tilbyder holdtræning? Så er det vigtigt for jer at have et bookingsystem, så I kan holde styr på, hvilke lokaler der er ledige, og hvornår de er ledige.
  2. Yoga-studier: Yoga er en meget populær form for træning, og derfor er det også vigtigt for jer at have et bookingsystem. På den måde kan I holde styr på, hvilke lokaler der er ledige, og hvornår de er ledige.
  3. Pilates-studier: Faktisk kan ethvert studie have gavn af et bookingsystem. Pilates studier er ingen undtagelse. Uden et bookingsystem kan det være svært at holde styr på, hvilke lokaler der er ledige, og hvornår de er ledige.

  Fordele ved at bruge et bookingsystem til lokaler

  Der er mange fordele ved at bruge et bookingsystem til lokaler. For det første er det meget nemmere at holde styr på, hvilke lokaler der er ledige, og hvornår de er ledige. Du kan også sende beskeder til de personer, der har booket lokaler, hvis der er ændringer i planen. Det gør det nemmere for alle parter at holde sig orienteret.

  Derudover kan et bookingsystem også spare virksomheder for tid og penge. Du behøver ikke længere at ringe rundt til forskellige lokaler for at finde ud af, hvornår de er ledige. Du kan finde al den information, du behøver, i et enkelt program.

  Sådan finder du det perfekte bookingsystem til lokaler

  Der er nogle ting, du kan overveje, når du vælger system:

  • Nem automatik: For det første giver det god mening at se på, hvor brugervenligt systemet er. Det skal være nemt for alle at finde ud af at bruge, og jo mere automatik der er indbygget, desto bedre.
  • Håndtering af mange lokaler: Du vil også gerne se på, hvor mange lokaler systemet kan håndtere. Hvis du har mange lokaler, bør systemet kunne håndtere alle bookingerne på en overskuelig måde.

  5 bonus tips: Sådan skaber du de perfekte rammer for holdtræning

  Vil du gerne have loyale medlemmer? Så er det vigtigt, at du sætter nogle gode rammer for deres holdtræning i dit studio.

  1. Sørg for den rette temperatur

  Hav en temperaturmåler i hvert lokale, så I altid kan holde styr på, om der er den rette temperatur. Undersøg hvordan du regulerer temperaturen i de forskellige lokaler, så den altid er behagelig og passer til jeres holdtræning.

  2. Lav en god musikliste

  Musik har stor indflydelse på på indlæring og motivation. Lav en musikliste, der passer til den type træning, I udfører. Skift musikken ud og hold jeres lister opdateret, så I altid har noget godt at træne til.

  3. Giv plads til bevægelse

  I små lokaler kan det være svært at give plads til den frie bevægelse, som mange øvelser kræver. Det giver lidt sig selv (det ved vi), men mange kan opgradere kundeoplevelsen gevaldigt ved at fokusere på det basale.

  4. Sørg for at lokalet er rent

  Et rent og lækkert lokale er altid en fordel – også for dig selv. Kunderne vil gerne se et velholdt lokale, og det er med til at give et godt førstehåndsindtryk. Husk at rengøre både gulv, vægge, fliser, spejle, toiletter og køkken.

  5. Skab rum og små ritualer for fællesskabet

  Det er nemmere at nå dine træningsmål sammen med andre, end alene. Derfor er det en god idé at skabe rum for fællesskabet i dit studio. Det kan være en lille lounge-område, hvor du kan sidde og hyggesnakke efter træningen. Holdledere og trænerne spiller en afgørende rolle i at facilitere fællesskabet via fx små ritualer. Det kan være alt lige fra at hilse på alle, når man kommer ind af døren, til at spørge hvordan den enkeltes træning går eller at tage initiativ til fælles sociale aktiviteter.

  Prøv YOGO – et effektivt booking system til lokaler

  YOGO er et effektivt bookingsystem, der gør det nemt for dig at får styr på lokalebookinger.

  Kontakt os på mail yo@yogo.dk eller ring til os på telefon +45 71 99 31 61. Vores søde personale er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe din virksomhed med at forenkle kalenderbookinger og SMS.

  Vi glæder os til at hjælpe dig! 🙂