YOGO blog image

Booking system med betaling: Sådan får du flere salg

Author image

yogo

22. august 2022

  Dine kunders oplevelse med betaling online har stor betydning for, om de vender tilbage til din virksomhed. Med det rigtige online booking system og en intuitiv betalingsproces kan du fastholde dine medlemmer.

  Skab den bedste oplevelse for dine kunder

  I YOGO er vi med til at sikre, at dine kunder får en god og sikker oplevelse i vores brugervenlige booking system med betaling.

  Vi leverer online betalingsløsninger, som er enkle og lette at bruge. Vi tilpasser booking systemet, så det passer til jeres eksisterende design, med farver, logo, skrift etc. På den måde kan du fokusere på det, der er vigtigt for dig og din virksomhed – at give den bedste service til dine kunder.

  Hvad er et booking system med betaling?

  Et booking system med betaling er en onlinetjeneste, der gør det nemt for dig at tage imod betalinger og bookinger fra dine kunder. Systemet giver dig mulighed for at tilpasse bookingprocessen, så den passer til dig og dine kunders behov. Derudover kan du bruge systemet til at tage imod en sikker betaling.

  Gennem YOGO kan du tage imod betaling med klippekort, manuelt eller direkte med kreditkort eller MobilePay. 

  Her er nogle eksempler på, hvordan et booking system med betaling kan være relevant for dig:

  • Du har brug for at kunne tage imod onlinebestillinger og betalinger
  • Du har en hjemmeside, hvor brugerne skal betale for adgang til premiumindhold, som fx træningsvideoer
  • Du tilbyder onlinekurser eller fysisk holdtræning og har brug for en nem måde at håndtere bookinger og betalinger på

  Vores fire abonnementsløsninger

  Vi tilbyder fire forskellige abonnementsløsninger på vores bookingsystem, så du kan benytte dig af lige netop den løsning, som passer til dig og din virksomhed.

  1. Pay as you grow

  Pay as you grow er vores gratis abonnementsløsning. Med dette rette abonnement kan du bl.a. oprette personlig træning/behandling, undervisningsmoduler, modtage online betaling med Stripe, Apple Pay, Google Pay m.v.

  Læs mere om Pay as you grow

  2. Studio Light

  Studio Light er et abonnement, der indeholder alt, du skal bruge for at komme godt i gang med dit drømme-studio. Abonnementet indebærer bl.a. mulighed for at lave kampagner, events, lønrapporter og ventelister. Layoutet kan desuden tilpasses jeres eksisterende design. 

  Læs mere om pris og Studio Light

  3. Studio

  Studio er abonnementet for dig, som har behov for mere. Abonnementet minder om Studio Light, men inkluderer eksempelvis tilknytning af et ubegrænset antal undervisere.

  Læs mere om pris og Studio

  4. Studio + App

  Vælger du vores Studio + App, får du den fulde pakke – plus jeres egen personlige app, som I kan tilbyde jeres kunder. Med app’en får du et effektivt værktøj, som kan medvirke til at øge salget.

  Læs mere om pris og Studio + App

  4 fordele ved et booking  system med betaling

  Derfor skal du have et booking system med betaling:

  1. Dine kunder kan nemt og hurtigt bestille, booke og betale for ydelser online
  2. Dit bookingsystem med betaling er sikkert og pålideligt, hvilket får dine kunder til at føle sig trygge, når de betaler online
  3. Dit booking system med betaling er fleksibelt og kan tilpasses lige netop dine behov
  4. Du forbedrer dine chancer for at øge dit forretningssalg med sikker betaling

  Få styr på betalinger med YOGO i dag!

  Prøv YOGO helt gratis. Kontakt os på mail yo@yogo.dk eller ring til os på telefon 71 99 31 61. Vores søde kolleger sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

  Vi ser frem til at høre fra dig!