YOGO blog image

Top 5 Flexybox Alternativer i 2023

Author image

yogo

21. juni 2023

  Leder du efter alternativer til Flexybox? Her er 5 nemme online bookingsystemer med fokus på brugervenlighed, nem betaling og automatik.

  Hvorfor vælge et alternativt bookingsystem til Flexybox?

  Mange oplever at Flexybox er en for stor mundfuld. Så når du leder efter et alternativt bookingsystem, er der nogle vigtige funktioner, du med fordel kan kigge efter:

  1. Brugervenlighed

  Et bookingsystem der er brugervenligt, gør det nemmere for både dig og dine kunder at administrere og booke deres træning. Det betyder også, at du kan bruge mindre tid på at besvare spørgsmål og mere tid på at fokusere på din træning eller undervisning.

  Men hvad betyder “god brugervenlighed” helt præcist? Det er en kombination af faktorer, som inkluderer:

  • En simpel, overskuelig layout
  • Intuitiv navigering
  • Brug af farvekoder eller tydelig opdeling af information
  • Korte og klare instruktioner, der hjælper brugerne med at udføre specifikke opgaver
  • En søgefunktion, der gør det nemt at finde det, man leder efter

  2. Betalingsintegration

  Et godt bookingsystem bør have en betalingsintegration, så du kan tage imod betalinger online. Dette vil spare dig tid og besvær med manuelle betalinger og hjælpe med at undgå tabte betalinger eller uklarheder omkring betalinger. Vælg et system, der har en sikker betalingsgateway og understøtter flere betalingsmetoder som f.eks. kreditkort og PayPal.

  3. Automatiske påmindelser og bekræftelser

  Et bookingsystem bør have en funktion, der sender automatisk påmindelser og bekræftelser til dine kunder. Dette vil mindske risikoen for aflysninger, udeblivelser og forvirring og spare både dig og dine kunder tid og besvær. Vælg et system, der giver dig mulighed for at tilpasse dine beskeder og sende dem i forhold til din tidsplan.

  4. Kalenderintegration

  Et bookingsystem bør integreres med din kalender, så du kan se alle dine bookinger og planlægge din undervisning og træning mere effektivt. Vælg et system, der giver dig mulighed for at synkronisere din kalender med andre kalendere, som f.eks. din personlige kalender eller Google kalender.

  5. Rapporter og statistikker

  Et godt bookingsystem bør give dig mulighed for at se rapporter og statistikker over dine bookinger og indtjening. Dette vil hjælpe dig med at analysere dine trænings- og undervisningsmønstre og træffe bedre beslutninger omkring din forretningsstrategi.

  6. Mulighed for tilpasset design

  Et tilpasset design vil give dit bookingsystem et professionelt og personligt præg. Vælg et system, der giver dig mulighed for at lave din egen opsætning og tilpasse farver, logo og layout, så det passer til din virksomheds branding og stil. Dette vil også hjælpe med at skabe genkendelighed og tillid hos dine kunder.

  Top 5 alternative bookingsystemer til Flexybox

  1. YOGO

  YOGO er et hurtigt og let intuitivt bookingsystem, der er designet til at håndtere medlemskaber, klippekort, undervisere, kurser, ventelister, sms’er, kampagner, video, livestream og meget mere. Med YOGO har du også mulighed for at få integreret livestream, custom app, fuldt integration med din hjemmeside og at tilpasse designet, så det smelter ind i jeres nuværende designunivers. Med YOGO vil du altså få alle de funktioner, du har brug for i én enkel og brugervenlig platform.

  Læs mere om YOGO her.

  2. SuperSaaS

  SuperSaaS er et populært bookingsystem, der er specielt udviklet til mange forskellige virksomheder herunder fitnesscentre, terapeuter, rejsearrangører m.m. Systemet giver dig mulighed for at planlægge og administrere dine hold samt håndtere online booking, fakturering og betalinger. SuperSaaS er også kendt for sit brugervenlige interface og for gode tilpasningsmuligheder.

  Læs mere om SuperSaaS her.

  3. Gecko

  Gecko er et online bookingsystem, som er specielt designet til at hjælpe dig med at få styr på virksomhedens administrative opgaver. Med Gecko kan du skræddersy dit bookingsystem, så det passer til dine behov og ønsker, uanset din virksomheds størrelse eller branche.

  Læs mere om Gecko her.

  4. Booktid.nu

  Booktid.nu er et dansk bookingsystem, der især er godt egnet til wellness, beauty og personlige trænere. Systemet tilbyder en lang række funktioner, der gør det nemt at booke og administrere dine kunder.

  Læs mere om Booktid.nu her.

  5. Mindbody Online

  Mindbody Online er et alt-i-et bookingsystem og medlemsstyrings platform, der er populær blandt både fitnesscentre, yoga- og pilatesstudier samt mange andre. Med Mindbody kan du nemt administrere dine bookinger, betalinger og medlemskaber på én platform.

  Læs mere om Mindbody her.

  Hvordan vælger man det rette bookingsystem?

  Når du skal vælge det rette bookingsystem, er det vigtigt at overveje dine behov. Tænk på hvor mange kunder du har, hvilke funktioner der er nødvendige og om systemet kan integreres med andre platforme.

  Når du skal vælge system, så undersøg om du kan få en demo eller gratis prøveperiode af systemet før du beslutter sig endeligt, således du kan teste om det opfylder alle dine krav og passer til virksomhedens størrelse og struktur. Derudover er det også en god idé at sammenligne forskellige bookingsystemer for at finde den bedste løsning til dine behov.

  Undersøg priser hos forskellige softwareleverandører og vælg den bedste løsning baseret på din budgetramme og funktionalitet. Her er nogle faktorer du bør overveje:

  • Brugeroplevelse
  • Tilpasningsmuligheder
  • Intuitivt design
  • Kundesupport
  • Integrationsmuligheder med eksterne systemer

  Få adgang til en verden af muligheder med YOGOs bookingsystem

  Med YOGO kan du alt det, du har brug for:

  • Sende video live eller afholde events
  • Oprette og administrere holdtræning
  • Bruge SMS’er ved aflysning af hold og plads på hold via venteliste
  • Håndtere lokaler, instruktører, udstyr m.m.
  • Have videoer liggende på dit website
  • Oprette ventelister
  • Oprette kampagner
  • Tage imod online betaling
  • Have tæt kontakt med dine medlemmer

  Læs mere om vores priser og abonnementer her.

  Vil du prøve vores bookingsystem gratis?

  kontakt os på mail yo@yogo.dk eller ring til os på telefon 71 99 31 61. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og give dig den bedste service muligt. 

  Vi glæder os til at høre fra dig!